Skip to content

Barbeque Pakket

Wij als echte bbq specialis hebben alles in huis voor een perfecte bbq. Naast grote stukken vlees hebben wij ook diverse spiezen , lapjes en burgers.
Salades en completen pakketten met vlees, salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter.

Kant en klaar barbecue pakket

In onze slagerij in Spijkenisse kunt u terecht voor een kant en klaar barbecue pakket of gourmet schotel. Deze pakketten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, en met veel zorg samengesteld van alleen het beste vlees. De reden waarom u bij ons een barbecue pakket zou moeten kopen in plaats van in de supermarkt is omdat ons vlees van absolute topkwaliteit is, en dat proef je. We zijn niet voor niets een officiële Keurslager, en leveren dus enkel vers vlees van goede kwaliteit. Uiteraard geven we u graag tips en adviezen met betrekking tot het bereiden van dit vlees. Barbecueën is immers heel wat anders dan vlees in een pan bakken, en het vereist een aantal speciale technieken. Overigens kunt u ook op onze website al wat informatie vinden over barbecueën. Kiest u voor een normale barbecue of toch een slow cook bbq? De laatste jaren wordt deze tweede optie steeds populairder. Het vlees wordt daarbij urenlang gegaard waarbij de deksel van de barbecue dicht blijft. Heel erg lekker bij grote stukken vlees, zoals een hele kip of een flink stuk rundvlees. Heeft u weinig tijd? Dan kiest u beter voor een standaard barbecue pakket, met hamburgers, voorgegaarde kip, biefstuk en worstjes.
De lekkerste slagerij in Spijkenisse​

Barbecue pakket inclusief salades

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een barbecue pakket of gourmetschotel inclusief salades. We bereiden namelijk ook diverse salades, welke u op basis van gewicht betaalt. U kiest dus helemaal zelf met welke salades u uw barbecue wilt aanvullen en hoeveel u van elke salade wilt hebben. Bent u niet zo’n fan van barbecueën en heeft u ook geen tijd om te koken? Dan kunt u ook bij ons terecht voor lekkere kant en klaar maaltijden, welke in eigen keuken zijn bereid. Een babi pangang bijvoorbeeld, of een heerlijke nasi. Al deze gerechten zijn tevens geschikt om in te vriezen, dus perfect voor als u een drukke week tegemoet gaat en geen tijd heeft om te koken.

Ons aanbod verse snacks en vleessalades

In onze slagerij in Spijkenisse kunt u niet alleen terecht voor de lekkerste stukken vlees om te bakken of braden, maar ook voor diverse snacks, salades en vleeswaren. Zo creëert u heel gemakkelijk een complete lunch of maaltijd. Ook kunt u met deze salades uw barbecue aanvullen, want er moet natuurlijk meer geserveerd worden dan enkel vlees. Bovendien bereiden we de lekkerste kant en klaarmaaltijden zoals nasi, bami of babi pangang. Liever even snacken met een pizza broodje to go? Dat kan natuurlijk ook. We warmen hem graag voor u op zodat u hem op de hand kunt meenemen. Smakelijk!