info@vandenakker.keurslager.nl
0181-64 49 94

Ontdek de Verse en overheerlijke Salades van Keurslagerij van den Akker

Bij Keurslager van den Akker hechten we veel waarde aan versheid. Onze salades worden dagelijks bereid met de beste ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Of je nu kiest voor een klassieke Rundvleessalade, een rijke gevulde Rauwkorstsalade of een overheerlijke BBQsalade , je proeft de liefde en aandacht die we in onze producten stoppen.

De lekkerste Salades

Zodra de zon hoog aan de hemel staat en de geur van gegrild vlees zich door de buurt verspreidt, weet je dat het weer tijd is voor een gezellige barbecue. Bij Keurslager van den Akker in Spijkenisse begrijpen we dat een barbecue meer is dan alleen vlees op de grill; het is een ervaring die wordt verrijkt met een diversiteit aan smaken en gerechten. En wat is nu een betere manier om je barbecuefeest compleet te maken dan met een assortiment verse en knapperige salades?

Salades voor Elke Smaak

Salades zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan elke smaak of dieetvoorkeur. Of je nu houdt van vlees, vegetarisch bent of een specifieke voedingsbehoefte hebt, bij ons vind je altijd een salade die bij jou past. Voor de visliefhebbers hebben we een overheerlijke zalmsalade in ons assortiment terwijl iemand anders juist voor een Rundvleessalade kiest.
Grote schaal vol rundvlees salade gedecoreerd met vleeswaren en eieren

Versheid en Variatie

Bij slager van den Akker hechten we veel waarde aan versheid. Onze salades worden dagelijks bereid met de beste ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Of je nu kiest voor een klassieke groene salade, een rijke aardappelsalade of een exotische couscoussalade, je proeft de liefde en aandacht die we in onze producten stoppen.

Gezondheid en Smaak

Gezond eten betekent niet dat je concessies hoeft te doen aan smaak. Onze salades zijn niet alleen voedzaam maar ook rijk aan smaak. We gebruiken een verscheidenheid aan kruiden en dressings om elke salade uniek te maken. Zo vormt onze BBQsalade met een frisse dressing, peen en doperwten, een zuurtje en pastasalade een perfecte harmonie tussen gezondheid en smaak.

Klanttevredenheid Voorop

Bij Keurslager van den Akker is klanttevredenheid onze prioriteit. We luisteren naar de wensen van onze klanten en staan open voor suggesties. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw barbecue-ervaring onvergetelijk wordt, mede dankzij onze heerlijke salades.