Skip to content

Slagerij spijkenisse

De lekkerste slagerij in Spijkenisse

In onze slagerij in Spijkenisse kunt u terecht voor alleen de lekkerste stukken vlees. We hebben een passie voor het slagersvak, en dit uit zich in welk vlees we inkopen, hoe we dit bereiden en zelfs presenteren. Als u het ons vraagt is een lekkere maaltijd niet compleet zonder een stukje vlees, en naar wat voor vlees u ook op zoek bent, wij hebben het! In onze slagerij in Spijkenisse hebben we zowel rauw als gegaard vlees. De tweede optie is super handig voor als u weinig tijd heeft om te koken of simpelweg niet weet hoe u vlees het beste kunt bereiden. Overigens geven we u uiteraard graag advies en vertellen we u precies hoe u het zojuist gekochte stuk vlees het beste kunt bereiden. Helemaal niet zo moeilijk, zeker niet met de juiste kruiden en specerijen.
De lekkerste slagerij in Spijkenisse​

Slagerij in Spijkenisse voor een barbecue pakket

In de lente begint het bij veel mensen weer te kriebelen, de barbecue mag weer uit de schuur en men plant gezellige avondjes met vrienden of familie. In onze slagerij kunt u terecht voor een heerlijk, kant en klaar barbecue pakket. Deze is verkrijgbaar in diverse samenstellingen en groottes, want niet iedereen heeft dezelfde smaak en eetlust. Onze barbecue pakketten worden met liefde samengesteld, en we gebruiken alleen de beste kwaliteit vlees. Het verschil met het vlees uit de supermarkt proef je zeer goed, het is niet voor niets dat onze barbecue pakketten zo populair zijn! En wilt u graag een slow cook bbq organiseren? Dan denken we graag met u mee over de beste stukken vlees. Dit is een trend die we de laatste jaren steeds vaker zien. Vlees dat urenlang gegaard is wordt super mals en sappig, zolang je het maar op de juiste wijze bereid. U zorgt voor de juiste barbecue, en in onze slagerij in Spijkenisse leveren we u kwalitatief goed vlees en een professioneel advies met betrekking tot de bereiding ervan. Uiteraard is al ons barbecue vlees ook kant en klaar gekruid beschikbaar, het is maar net wat u wenst.

Ons aanbod verse snacks en vleessalades

In onze slagerij in Spijkenisse kunt u niet alleen terecht voor de lekkerste stukken vlees om te bakken of braden, maar ook voor diverse snacks, salades en vleeswaren. Zo creëert u heel gemakkelijk een complete lunch of maaltijd. Ook kunt u met deze salades uw barbecue aanvullen, want er moet natuurlijk meer geserveerd worden dan enkel vlees. Bovendien bereiden we de lekkerste kant en klaarmaaltijden zoals nasi, bami of babi pangang. Liever even snacken met een pizza broodje to go? Dat kan natuurlijk ook. We warmen hem graag voor u op zodat u hem op de hand kunt meenemen. Smakelijk!