Skip to content

Over ons

Betaalbare kwaliteit bij Keurslagerij Van den Akker

Spijkenisse – Kwaliteit kost wat meer, maar het is niet zo dat er een groot gat zit tussen wat u voor uw vlees in de supermarkt betaalt en wat u bij de keurslager betaalt.

‘Wij proberen de prijs voor de klant zo laag mogelijk te houden, ondanks de stijgende kosten’, zegt Edwin van den Akker. Samen met zijn vrouw en dochter runt hij Keurslagerij Van den Akker op winkelcentrum Maaswijk. ‘Wij hebben iedere week een leuke aanbieding en op vrijdag en zaterdag ook nog eens een interessante vleeswarenaanbieding.’

Vers bereide producten

Alle panklare gerechten, de maaltijden en de barbecue specialiteiten worden vers in de slagerij bereid. De hele zomer kunt u de barbecue aanzetten en iedere dag weer genieten van iets anders. Er zijn diverse spiesen, burgers en worsten maar ook grote stukken vlees voor de liefhebbers. Indien u dat wenst kunt u een pakket samen laten stellen inclusief salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter.

Ontdek het assortiment op keurslagerijvandenakker.nl

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Dieren in de wei

Samen met het personeel wordt er gezorgd voor mooie en kwalitatief goede producten. Door de samenwerking met vijf vaste leveranciers, kunnen ze de kwaliteit ook waarborgen. Het rund- en varkensvlees is afkomstig van dieren die in de zomermaanden vrij rond lopen op de Zuid-Hollandse weilanden en daarnaast een goede uitgebalanceerde en gecontroleerde voeding krijgen. En dat proeft u terug in het vlees. ‘De dieren zijn afkomstig van vleesboerderij Barten in Meerkerk. In de zomer lopen ze in de wei en in de wintermaanden staan ze in kleine groepjes in warme stallen, waar zelfs muziek te horen is. De dieren ervaren vrijwel geen stress, de afstand tussen de boerderij en de slachterij is slechts vijf kilometer en ook die slachterij is eigendom van Barten.’

Kalfsvlees

Ook het kalfsvlees is afkomstig van vrije loop kalveren. Van den Akker is een van de weinige slagerijen waar het gehele jaar door kalfsvlees verkrijgbaar is. Ook lamsvlees is het gehele jaar verkrijgbaar.

Kwaliteitskeuring

De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar een keuring, waarbij een onafhankelijke vakjury rookworst en gehakt beoordeelt. Bij deze keuring is de ambachtelijk bereide rookworst al jaren goed voor goud en ook het gehakt scoort hoog. Stap eens binnen en laat u overtuigen van de kwaliteit van Keurslagerij van den Akker.