info@vandenakker.keurslager.nl
0181-64 49 94

Keurslagerij van den Akker in Spijkenisse: De Smaakmaker van elke feestdag

De feestdagen zijn een tijd van samenzijn, gezelligheid en vooral lekker eten. Keurslagerij van den Akker in Spijkenisse weet als geen ander hoe belangrijk een sfeervolle en smaakvolle invulling van deze dagen is. Met hun uitgebreide assortiment en jarenlange expertise in culinaire verwennerij staan zij garant voor een feestelijke beleving op culinair gebied.

Ambachtelijk en Vers

Keurslagerij van den Akker staat bekend om zijn ambachtelijke werkwijze en verse producten. De slagerij maakt veel van zijn producten zelf, van worsten tot salades en van beleg tot complete maaltijden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat merk je aan alles. De slagerij gebruikt vlees van dieren die een goed leven hebben gehad en werkt nauw samen met lokale leveranciers. Dit zorgt niet alleen voor een verantwoorde keuze, maar ook voor een onovertroffen smaak.

Feestdagen Assortiment

Voor elke feestdag heeft Keurslagerij van den Akker speciale producten. Met Pasen bijvoorbeeld, bieden zij een uitgebreid assortiment aan verse vleeswaren voor een gezellig paasontbijt. Lam is traditioneel verbonden met Pasen en de slagerij speelt hierop in met een supermalse Lamsbout.

Kerstmis is de tijd van luxe en dat zie je terug in het aanbod. Rijke wildgerechten, zoals Wildrollades en Gourmetschotels maar ook traditionele rollades en gevulde kalkoenen sieren het menu. Vanaf 6 december vindt u bij ons in de winkel altijd onze bestellijst met daarop o.a. Wild en Gevogelte. Op deze lijsten kunt u al onze lekkernijen bestellen zodat u zeker weet dat u met de Kerstdagen niet zonder vlees zit.

Tijdens Sinterklaasavond kunnen klanten genieten van hartige lekkernijen zoals rookworsten, Grillworsten en alles voor een overheerlijke Borrelplank.

Verras eens iemand anders met onze cadeaukaart

Door te kiezen voor Keurslagerij van den Akker steunt men niet alleen een lokale ondernemer, maar draagt men ook bij aan een hechtere gemeenschap. Het persoonlijke contact, de passie voor het vak en de wil om iedere feestdag speciaal te maken, vind je terug in elk stukje vlees dat over de toonbank gaat.Keurslagerij van den Akker is dus meer dan alleen een slagerij; het is een plaats waar ambacht, kwaliteit en feestelijke beleving samenkomen. Voor elke feestdag bieden zij een passend assortiment om van te watertanden. Of het nu gaat om een uitgebreid familiediner met Kerst of een gezellige paasbrunch, bij Keurslagerij van den Akker in Spijkenisse is men verzekerd van topkwaliteit en service op maat. Zo worden de feestdagen niet alleen een moment van samenzijn, maar ook een culinair hoogtepunt van het jaar.

Maatwerk

Wat Keurslagerij van den Akker uniek maakt, is de mogelijkheid tot maatwerk. Klanten kunnen hun wensen doorgeven en samen met de vakmensen van de slagerij wordt er een menu opgesteld dat perfect aansluit bij de gelegenheid. Of het nu gaat om een diner voor twee of een grootschalig familiefeest, alles kan worden verzorgd naar wens.

Culinair Advies

Bij Keurslagerij van den Akker staat men altijd klaar om advies te geven over de bereiding van het vlees of over welke vleessoorten het beste gecombineerd kunnen worden voor welk gerecht. Zo wordt het eenvoudig om thuis een professioneel diner te serveren waar iedere gast van zal smullen.