Skip to content

Slow cook BBQ

Voor het nieuwe slowcooken op de bbq of in de oven, hebben we diverse mooie grote stukken vlees voor u in huis.
U kunt denken aan rundvlees: Thomahawk, picanha, bavette, short-ribs
Kalfsvlees: kalfs kotteletten en entre-cote
Maar natuulijk hebben we ook vakensvlees zoals: dik bevleesde spare-ribs en procereur om polled pork te maken.

Het lekkerste vlees voor een slow cook bbq

De laatste jaren krijgen we steeds vaker het verzoek om vlees te verzorgen voor een slow cook bbq, en niet voor niets. Dit is een speciale manier van barbecueën waarbij vlees heel langzaam en op een gecontroleerde, lagere temperatuur wordt gebraden. Deze methode is perfect om hele grote stukken vlees te garen, bijvoorbeeld een hele kip of kalkoen, of een groot stuk rundvlees. Het vlees wordt super sappig en mals, en is ontzettend lekker. In onze slagerij in Spijkenisse kunnen we u het perfecte stuk vlees leveren voor zo’n slow cook bbq. Wilt u bijvoorbeeld een smakelijke pulled pork maken? Of misschien een flink stuk rib? We leveren niet alleen het vlees, maar adviseren u uiteraard ook graag met betrekking tot de bereiding ervan.
Het lekkerste vlees voor een slow cook bbq
Slow cook bbq of een normale bbq?

Slow cook bbq of een normale bbq?

Als u niet kunt kiezen tussen een slow cook bbq of een normale bbq dan vertellen we u in onze slagerij graag alles over de voor- en nadelen ervan. Een slow cook bbq duurt uiteraard een stuk langer om te bereiden, maar het vlees is wel velen malen malser. Met een normaal barbecue pakket uit onze slagerij kunt u uw familie of gasten echter een veel gevarieerder aanbod geven. Deze barbecue pakketten bestaan bijvoorbeeld uit voorgegaarde kip, hamburgers, spiesjes, biefstuk en worstjes. Daarmee kunt u een wat uitgebreidere barbecue voorbereiden, terwijl men met een slow cook bbq doorgaans slechts één of enkele gerechten heeft. Het is maar net wat uw voorkeur heeft, maar in beide gevallen kunnen we de lekkerste stukjes vlees van de beste kwaliteit leveren.

Het aanbod vlees in onze slagerij

Naast pakketten voor standaard barbecues of een groot stuk vlees voor uw slow cook bbq kunt u ook bij ons terecht voor diverse salades, dagvers gesneden vleeswaren en kant en klaar maaltijden. Een lekkere nasi of babi pangang bijvoorbeeld, voor op dagen dat u geen tijd heeft om te koken. Al onze maaltijden zijn vers bereid in eigen keuken en geschikt om in te vriezen zodat u ze ook op een later moment kunt nuttigen. De salades zijn perfect voor bij de lunch, maar ook om bij uw (slow cook) bbq te serveren om de maaltijd compleet te maken. U kunt zelf kiezen hoeveel u wilt, want u betaalt ze op basis van het gewicht. Hetzelfde geldt voor onze verse vleeswaren. We hebben onder andere de lekkerste gegrilde rosbief en fricandeau, een aantal ambachtelijk gemaakte grillworsten (ook lekker uit de hand!) en gebraden gehakt uit eigen keuken. Het moge duidelijk zijn dat we een passie voor vlees hebben, want wat ons aanbod betreft selecteren we alleen het lekkerste en beste vlees dat we kunnen vinden. Wat gaat u er vanavond mee bereiden?